keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

NauhavarastoHamsteri näkee aarteita joka paikassa.

Minua häiritsee kaikki vaatteissa olevat ylimääräiset lirpakkeet. Niskassa olevat kokolaput leikkaan aina pois, jos niitä ei ole ommeltu molemmista päistä kankaaseen kiinni. Nauhat, joiden varassa paidat pidetään henkarissa kiinni, ovat tosi rasittavia. Hiukset sotkeutuvat niihin paitaa päälle pukiessa ja sitten ne vilkkuvat joko kainalosta tai niskasta ruman näköisesti. Säilytän suurimman osan vaatteistani hyllyissä, en henkareissa, joten joutavat lähteä mokomat nauhat.

Mutta hyviä nauhoja ne ovat. Ja aika kivan värisiäkin monet. Eihän niitä nyt pois voi heittää.
Yläasteikäisestä asti olen aina laittanut talteen nuo nauhat. Joku sanois, että onhan tuo nyt melekosta tuokin, mutta minä aion jatkaa. Ovatpa muuten käteviä! Ja tulleet tarpeeseen ja tarpeettomaankin. Eikä tarvitse miettiä, raskiiko käyttää.

On käytetty tuttiketjuna, lettinauhana, aamutakin katkenneen nauhan tilalla, kortin koristeena ja lahjanauhana. 
Tarvipa mihin hyvänsä pientä langan/nauhanpätkää niin kyllä löytyy. Ja kun useamman vuoden noita olen kerryttänyt niin värivalikoimaakin on.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Täälläkin hamstrataan erilaisia ja erivärisiä nauhoja. Suurimman osan hyödynnän korttiaskarteluun. Joitaki nauhoja on lojunut laatikossa jo pitemmän aikaa, koska en oo vielä keksinyt niille käyttötarkoitusta. Vielä en ole kuitenkaan tuohon ryhtynyt - siis irrottelemaan vaatteiden niskassa olevia kokolappuja. Katotaan millon ne alkavat häiritsemään :)

Mari kirjoitti...

Parhaita just korttiaskartelussa nuo nauhat! Tunnustan myös kerääväni nauhat talteen.. saa hienon värisiä nauhoja (tietenki edellyttää että ostaa ensin hienon värisiä vaatteita) :)

Anna kirjoitti...

Minä kyllä kokolaput irrotan, mutta niitä en oo vielä alkanu säästämään. :) Siinähän on hyvä syy ostaa uusia vaatteita, jos korttimateriaalit meinaa käydä vähiin.