torstai 29. marraskuuta 2012

Rinsessajouluvalot




Meidän kotiin on ilmestynyt ensimmäiset jouluvalot tälle vuodelle.
Loput jouluvalot ja koristeet laitamme perinteen mukaan ensimmäisen adventin aikoihin, mutta tämä ilmestys pääsi jo aiemmin esille. Kun kerrankin sain tartuttua toimeen, täytyi homma viedä loppuun asti, sillä mitä suurimmalla todennäköisyydellä mekko ei olisi muuten ikinä päätynyt seinälle asti.

Idea on peräisin Risulinnun blogista, jossa mekko on tehty kertakäyttölakanasta. Minä
taivuttelin tyttären mekon sisään rautalangasta yksinkertaisen kehikon, jonka laitoin roikkumaan henkarista. Tähän kehikkoon näpersin sitten kiinni tavallisen sisäkäyttöön tarkoitetun jouluvalosarjan ja ripustin koko komeuden seinälle tyttären sängyn yläpuolelle. 

Edustavia kuvia näillä (luonnon)valomäärillä on minun valokuvaustaidoillani hankala saada, mutta minäpä kerron, että herttaisempaa valaisinta meillä ei ehkä ole ennen ollut.

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Vau! Tosi hieno! Ja mielettömän hyvä idea.

Anna kirjoitti...

Jälleen kerran klikkasin itseni blogisi sivulle, ja otsikko rinsessajouluvalot oli vastassa ensimmäisenä. Onko innostus kirjoittamiseen hiipunut vai mistä blogielottomuus johtuu? Uskoisin, että teillä tuunaillaan, korjaillaan ja touhuillaan entiseen malliin, mutta projektit eivät ole päätyneet tänne lukijoiden ihasteltaviksi. Vai miten on? :)

Anna kirjoitti...

Joo on innostus tän blogin päivittämiseen vähän hiipunut. Syksyllä tosin ei hirveästi tullut mitään tehtyäkään. Nyt on taas enemmän tullut tehtyä ja vähän on jo ollut ajatusta, josko joku päivä taas jaksais tänneki niitä lisäillä. :) Jos innostus taas iskee niin sitten..