Hyvää välipalaa ja maistuvaa suolaista kahvipöytätarjottavaa.
Kinkkurullat
20 kpl
4dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
200g margariinia
250g maitorahkaa
juustoraastetta
kinkkusuikaleita
Nypi pehmeä margariini keskenään sekoitettujen kuivien aineiden joukkoon. Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kauli taikina suureksi levyksi, ripottele pinnalle juustoraastetta ja kinkkusuikaleita.
Kääri kääretortun tapaan ja leikkaa tortusta 20 viipaletta. Voitele kananmunalla ja paista 175 asteessa kunnes ovat ruskehtavia.
1 kommentti:
Helpon oloinen ohje- pitääpä kokeilla. :) Ja vielä tuoreessa muistissa viime kertainen kyläily teillä jolloin sain nuita syödä! Nam.
Lähetä kommentti