Minä pidän puolukasta.
Ja syön sitä melko paljon.
Tämänhetkinen suosikkini on ruisjauhoista ja puolukasta tehty välipala.
Maistuu minulle aina.
Lapsille vaihtelevasti.
Ja syön sitä melko paljon.
Tämänhetkinen suosikkini on ruisjauhoista ja puolukasta tehty välipala.
Maistuu minulle aina.
Lapsille vaihtelevasti.
Ruis-puolukkavaahto
4 annosta
4 dl vettä
1,5 dl ruisjauhoja
3-4 dl jäisiä puolukoita
3/4 dl sokeria
Kiehauta vesi (vaikka vedenkeittimellä) ja laita kulhoon.
Sekoita ruisjauhot joukkoon voimakkaasti sekoittaen. Lisää sokeri ja jäiset puolukat ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
Annostele kippoon tai kuppiin ja nauti.
Sekoita ruisjauhot joukkoon voimakkaasti sekoittaen. Lisää sokeri ja jäiset puolukat ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
Annostele kippoon tai kuppiin ja nauti.
Jos et pidä puolukan kuorista, voit tehdä tämän myös survotusta/soseutetusta puolukasta.
Huomioi kuitenkin, että seos vaahtoutuu kunnolla vasta jäähtyneenä, joten jos käyttämäsi puolukat eivät ole jääkylmiä, täytyy seos jäähdyttää ennen vatkaamista.
Huomioi kuitenkin, että seos vaahtoutuu kunnolla vasta jäähtyneenä, joten jos käyttämäsi puolukat eivät ole jääkylmiä, täytyy seos jäähdyttää ennen vatkaamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti