perjantai 21. helmikuuta 2014

Vaaleaa, kiitos




Ensimmäinen ostamani huonekalu taitaa olla pienessä kuvassa näkyvä ruskea kirjahylly.
Ikean halvinta laatuaan oleva puinen hyllykkö, jonka sudin aikoinaan ruskeanmustaksi mitenkään käsittelemättä hyllyä ensin.

Sama hylly on palvellut meitä kiitettävästi monta vuotta, mutta tässä nykyisessä kodissa se ei ole oikein löytänyt paikkaansa. Poden myös melko pahaa ruskea-yliannostusta juurikin tuon pienessä kuvassa näkyvän kodin ruskeasta lattiasta ja ruskeista seinistä (+ meidän ruskeista huonekaluista) johtuen.
  Alkaa kuitenkin vähitellen olla lievenemässä oireet tuosta yliannostuksesta.
Joka tapauksessa alkoi tuntua siltä, että voisi hommata uuden kirjahyllyn. 

Väliin selailimme ja katselimme myytävissä olevia hyllyjä, mutta mieleistä ei löytynyt, joten ajatukset siirtyivät vanhan hyllyn tuunaamiseen. Vaikka tässä nykyisessä kodissamme on neliöitä enemmän kun aiemmissa, kodin kalustettavuus on hieman haastavaa, joten mikään massiivinen kirjahyllykokonaisuus ei voinut tulla kyseseen. Alunperin ajattelimme muokata hyllystä umpinaisen vitriinikaapin, mutta ainakin toistaiseksi olemme nykyiseen ulkoasuun tyytyväisiä ja annamme olla sen tuollaisena.

Hylly hiottiin joka puolelta, pystypuissa olevat reiät kitattiin umpeen (hyllyjen paikkoja ei voi siis enää vaihdella),hyllyn päälle tehtiin kansi liimapuulevystä ja ylä- ja alareunaan laitettiin koristelistaa. Lopuksi koko komeus maalattiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kuin uusi!