maanantai 12. maaliskuuta 2012

Sosiaalitoimisto lakkautettiin


Sosiaalitoimisto lakkautettiin. Eipäs kun maalautettiin. Oikeasti maalasimme sen itse.

Eräästä vanhasta huvilasta, joka sittemmin sai purkutuomion, löytyi kaksi herttaista arkkua, joiden päällä luki isoin kirjaimin SOSIAALITOIMISTO.  Toinen näistä arkuista päätyi siskolleni ja toinen pääsi meille asumaan.

Monet kerrat aukaisin sosiaalitoimiston luukun, mutta ikinä en sieltä mitään saanut. Tyhjää täynnä. Tästä tuohtuneena annoin koko sosiaalitoimistolle lähtöpassit.

Tosiasiassa pidin tuosta sosiaalitoimisto-arkusta. Se oli hauska ja veikeä arkku sellaisenaan. Mutta tulimme silti mieheni kanssa siihen tulokseen, että arkku saa kokea muodonmuutoksen, tai  pikemminkin ulkokuorenmuutoksen. Näin se sopisi paremmin meidän kotiimme.

Arkun tuunauksesta on hyviä muistoja. Vaikka työtä oli paljon ja maalin irroittaminen  noista urista ei ollut mikään kaikista helpoin tai nopein homma, oli fiilis hyvä. Vietimme perheiltoja autotallissa. Poika nukkui turvakaukalossa autotallin patterin vieressä ja äiti ja isä rappasivat maalia ja hioivat.

Arkku maalattiin ihan tavallisella sävytetyllä huonekalumaalilla. Kannen saranat vaihdoimme uusiin ja lukon kiinnitysosat maalasimme mustalla askartelumaalilla.


Tykkään siitä niin!

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Yllätyin iloisesti, kun huomasin facebookissa linkin blogiisi! Luin kaikki päivitykset yheltä istumalta. Vaikka olen jo kuullut ja nähnyt useita tuunaushankkeitanne, on niitä kivaa lukea myös täältä. Ja varmasti keksitte uusia jatkossa lisää. Jään mielenkiinnolla seuraamaan! :)

Eve kirjoitti...

Onpa kivaa, että voin täältä seurailla tuunailujanne...yksi Annan tuntomerkeistä ;)Terkkuja täältä vähän kauempaa!