sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pikkusuolaista


Hyvää välipalaa ja maistuvaa suolaista kahvipöytätarjottavaa.

Kinkkurullat
20 kpl

4dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
200g margariinia
250g maitorahkaa

juustoraastetta
kinkkusuikaleita

Nypi pehmeä margariini keskenään sekoitettujen kuivien aineiden joukkoon. Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kauli taikina suureksi levyksi, ripottele pinnalle juustoraastetta ja kinkkusuikaleita.
Kääri kääretortun tapaan ja leikkaa tortusta 20 viipaletta. Voitele kananmunalla ja paista 175 asteessa kunnes ovat ruskehtavia.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Helpon oloinen ohje- pitääpä kokeilla. :) Ja vielä tuoreessa muistissa viime kertainen kyläily teillä jolloin sain nuita syödä! Nam.